No. 1: Korte workshop chocolade maken

CacaoLab kort - Chocolade maken

Loop binnen en ga meteen aan de slag. In ons CacaoLab staan alle ingrediënten, vijzels en authentieke werktuigen al klaar. Ook met maar weinig tijd kun je alles leren over het maken van chocolade op traditionele wijze.  

30 minuten, €9,50 p.p. - Kom je met maximaal 2 personen, dan kun je tussen 10:00 - 11:30 uur en 14:00 - 16:00 uur zelfstandig in de winkel aan het werk. (mei - sept. maximaal 2, daarbuiten maximaal 4 personen). Reserveren is aan te raden.

60 minuten, €22,65 p.p.- Plan je een dagje uit met 8 tot 12 personen, dan kun je reserveren. Je gaat aan de slag onder begeleiding van een workshopmedewerker in onze workshopruimte.

Vermelde prijzen gelden voor particulieren. Wil je iets organiseren voor een bedrijf, neem dan contact met ons op voor mogelijkheden en tarieven. 

Bekijk foto's →

Meer workshops ↓ 

 

No. 2: Workshop chocolade maken

CacaoLab - Alles over chocolade

Dit is een workshop met inhoud, smaak en ontdekkingen. Werk je in het zweet en beleef de geschiedenis van de cacaoproductie in en rondom Amsterdam.

90 minuten, €32,90 p.p. – Je gaat chocolade maken volgens oude technieken. Na het werk, ga je proeven. Ontdek de uiteenlopende smaken van single origin chocolade.

Boeken kan vanaf 8 personen. Kom je niet met een groep, kom dan langs op één van onze open inschrijfworkshops.

Vermelde prijzen gelden voor particulieren. Wil je iets organiseren voor een bedrijf, neem dan contact met ons op voor mogelijkheden en tarieven. 

Bekijk foto's →

Meer workshops ↓ 

No. 3: Workshop drop maken

DropLab - Uniek in Nederland

We nemen je mee van de zoethoutbergen in Aleppo tot de Arabische gom uit Senegal. Alle dropfanaten kunnen bij ons terecht, ook alle foodies zijn welkom.

120 minuten, €41,50 p.p. – Drop wordt gemaakt van een breed scala aan bijzondere ingrediënten. In deze workshop leer je ze kennen. Je mag alle ingrediënten proeven en alle stappen binnen het productieproces op kleine schaal zelf uitvoeren. Terwijl het dropdeeg afkoelt, maak je in de proeverij een dropreis door Europa. 

Vermelde prijzen gelden voor particulieren. Wil je iets organiseren voor een bedrijf, neem dan contact met ons op voor mogelijkheden en tarieven.

Meer workshops ↓