Back to All Events

Proeverij Mesjokke chocolademaker

Proeverij Mesjokke chocolademaker

Op zondag 18 oktober zal Per Vonk in het CacaoLab van Zaans Gedaan twee proeverijen verzorgen. Hij is mede oprichter van de Nieuwegeinse chocoladefabriek The Chocolate Explorers, waar ze Mesjokke chocoladerepen maken. 

De smaken van Mesjokke zijn op z’n zachtst gezegd verrassend. En je kunt het met een gerust hart eten: de makers beheren zelf de gehele productieketen en het maakproces. Ze kopen rechtstreeks in bij de cacaoboer in o.a. Madagascar. Ze roosteren, wannen en malen de bonen. Zo krijg je een chocolade die je nog nooit geproefd hebt en je hebt ook nog eens een superfair product in handen! (Ehm… in je mond.)

Kom luisteren, kom proeven en beleef in één uur een ware choxperience! Per vertelt het verhaal over cacao, chocolade en over het avontuurlijke ontstaan van Chocolate Explorers. 

Tijdstip: 11:00 – 12:00 en 12:00 – 13:00.

Ter ere van de cacaomaand bieden we de proeverij GRATIS aan. Geef je snel op want vol=vol!
Aanmelden kan bij info@zaansgedaan.nl.  

Earlier Event: October 15
'Doe eens mal'
Later Event: October 18
Open inschrijfworkshop CacaoLab